Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Το Ταξίδι


Ξεκινάω λοιπόν την εξιστόρηση των γεγονότων από την αρχή. Στις 7 Σεπτέμβρη, μια μέρα πριν φύγω για Αμερική, και ενώ έπρεπε να κάνω ένα τελευταίο εμβόλιο πριν φύγω, διαπίστωσα ότι έχω πυρετό.... Το οποίο εκείνη τη στιγμή σήμαινε δύο πράγματα:


  • Δε θα κάνω το εμβόλιο, το οποίο σημαίνει ότι είναι ζήτημα ημερών αν όχι ωρών να κολλήσω ηπατήτιδα-Α ( όσοι δεν έχετε μπολιαστεί αποφύγετέ με ), και
  • Σύμφωνα με τη διάγνωση του γιατρού είναι ίωση με τα εξής χαρακτηριστικά:Διάρκεια 3 ημέρες, υψηλό πυρετό ( μέχρι 39 ) ΚΑΙ τη δεύτερη μέρα δια****ια...Να σημειώσω εδώ ότι η δεύτερη μέρα ξεκινούσε κατά τη διάρκεια της 12ωρης πτήσης..

Το δεύτερο τελικώς διαψεύσθηκε και έτσι δεν είχα ιδιαίτερη πνευματική διάυγεια ( καλά δεν νομίζω να πήγε πουθενά αλλού το μυαλό σας... ) στο ταξίδι.
Φτάνοντας λοιπόν στην Ατλάντα, ήρθα αντιμέτωπος με άπειρους μπάτσους. Οι οποίοι μοιάζουν σε εκπληκτικό βαθμό με όλους τους βλάκες λευκούς αμερικάνους αστυνομικούς που βλέπουμε στις ταινίες! Απίστευτη ομοιότητα λέμε - μου ήρθε να τους ζητήσω αυτόγραφο.

Στο επόμενο επεισόδιο θα περιγράψω τις εμπειρίες μου από Ατλάντα.

Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: