Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Autumn Leaves


Μαζί με τον Οκτώβρη τέλειωσε και ένα συνεχές τρέξιμο, άγχος και δουλειά που είχα τον τελευταίο μήνα. Τρέξιμο μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Τα όλα ήταν δύο εξετάσεις για μαθήματα, και ένα demo για το project στο οποίο δουλεύω από τον Ιούνιο σε ένα συνέδριο (περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό στο επόμενο post).
Τίποτα αξιόλογο λοιπόν για τον Οκτώβρη, με εξαίρεση την 22 ημέρα του μήνα, που είδα το Dave Brubeck Quartet. Απλά εκπληκτικός παρά τα 87 του χρόνια. Ασύλληπτο το συναίσθημα στα δύο πρώτα μέτρα του Take Five. Μετά από κάθε κομμάτι η ίδια υπερπροσπάθεια να σηκωθεί όρθιος, να ευχαριστήσει και να πει δύο κουβέντες. Μία από αυτές : "Πρωτοπαίξαμε αυτό το κομμάτι δύο τετράγωνα πιο κάτω το 1945"..
Κατά τα άλλα, περιμένω την Τρίτη για τις εκλογές. Πήγα χθες σε ένα haloween (αποκριάτικο) πάρτυ, και 6 κοπέλες ήταν ντυμένες Πειλιν. 2-3 ήταν ντυμένοι Joe the Plumber - περιμένω τη στιγμή που ο κυρ-Τάκης ο Μπακάλης θα έχει τη δυνατότητα να ρωτήσει τους αρκουδέηδες μας πώς τον πίνουν τον καφέ. Η μόδα στον κοινωνικό μου περίγυρο επιτάσσει Obama και μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να λέει ότι θα ψηφίσει McCain. Η ηλιθιότητα βέβαια μιας κοινωνικής μάζας που είχε για 8 χρόνια πρόεδρο τον Bush με κάνει αρκετά επιφυλακτικό σχετικά με την Τρίτη. Είδωμεν..
Έχουν πλάκα οι μόδες. Το τρίπτυχο του/της νέου/ας συνόψίζεται στο α) Vote for Obama, β) fit & active, και γ) enviromental friendly. Ιδίως το τελευταίο πολύ το διασκεδάζω. Πετάω ξεχωριστά τα γυαλιά, τα χαρτιά και τα πλαστικά, αλλά την ίδια στιγμή έχω ένα αμάξι 35000 κυβικών που για να μετακινηθεί από το σπίτι μέχρι το σουπερμάρκετ σκοτώνονται 7 δέντρα και 3 Ιρακινοί. Και άντε οι Ιρακινοί, δεν προφυλάσσονται από κάποια μόδα. Τα δέντρα όμως..?
Και μιας και ανέφερα τα δέντρα... εδώ φθινοπώριασε.... (ΑΣΧΕΤΟ). Έχουν κιτρινίσει οι δρόμοι από τα φύλλα, και από χθες μια επίμονη βροχή έσπασε την εως-και-βαρετά-συνεχιζόμενη λιακάδα.
Ιδανική ευκαιρία λοιπόν για τον πρώτο νες της χρονιάς...

Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: