Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Τέλος Δευτέρου Μέρους - Αρχή Τρίτου

Η αίσθηση του χρόνου από Σεπτέμβρη και μετά κινείται κυρίως σε 10/11-βδόμαδα αντί για μήνες και το προηγούμενο Σάββατο έκλεισε το δεύτερο κουάρτερ.
Ακολούθησε μια κτηνωδία σε ούζο και κρέας την Κυριακή οι επιπτώσεις της οποίας ήταν εμφανέστατες μέχρι Τρίτη πρωί .
Το απόσπασμα από e-mail που στάλθηκε σε ένα φίλο μου, δείχνει πώς αντιμετώπισαν οι εξαιρετικοί γείτονες μας το κυριακάτικο μεσημεριανό bbq μας σε βδομάδα διακοπών για όλους...
This is Dean *** *** from the Graduate Life Office.  I have
unfortunately received more complaints about noise:

>The resident in Apt *** is very noisy. Today (Sunday), he slammed
>his door perhaps 50 to 70 times (no exageration) with sequences of
>10 times in a row. It shakes my apartment every time.

and

>He very often goes to the BBQ area between Studio 3 and 4 with his
>friends and they speak very loud and even yell at each other. They
>even bring a radio and play loud music. Just as an example, to call
>one of his friends, he grabs the BBQ forc and knocks it on the BBQ
>while yelling at his friend to come. They are completely oblivious
>of other people, of the fact that people live nearby and can hear
>them.


Για όσους έχουν δεί το Φτάσαμε, το χτύπημα με το πιρούνι προέρχεται από μίμηση του Ζουγανέλη που φωνάζει την ομώνυμη ατάκα.

Τρίτη πρωί έγινε η αναχώρηση προς νότο με τελική κατεύθυνση το Los Angeles. Για χάρη της θέας στον Ειρηνικό η 6ωρη διαδρομή έγινε 11ωρη και με εξαίρεση ότι περάσαμε από το χωριό που γυρίστηκε το Sideways (Los Olivos) αγνοώντας το παντελώς ( επομένως δεν έγινε η απαραίτητη στάση που επιβαλλόταν ) φτάσαμε στο L.A. Αν και η 24 παραμονή δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα, τα highlights ( Beverly Hills, Holywood, Malibu ) δεν είναι και φοβερά. Ιδίως το Holywood είναι πολύ μικρό και μίζερο σε σχέση με την εντύπωση που δίνει η τελεόραση ( walk of fame, kodak theater κτλ).
Την Πέμπτη και μετά από 3 πτήσεις κατέληξα από τους 30 C και το μαγιώ στον 1 C με παλτό, κασκόλ και γάντι. Μέσω ενός προγράμματος μάζεψαν 140 φοιτητές από όλο τον κόσμο στο Rhode Island για ένα σεμινάριο ( κυρίως για socializing ) με θέμα τις αμερικάνικες εκλογές. Φοβερά ενδιαφέρουσα μάζωξη και γνωριμίες με Ιρακινούς δημοσιογράφους, Μπουργκινοφασότη δάσκαλο, Αφγανό διεθνοσχετίστα, οικονομολόγο από Μπαγκλαντές, Περουβιανή που κάνει διδακτορικό για θαλάσσιες χελώνες, μεταξύ αυτών με τους πιο κοινότυπους δυτικοθρεμμένους.
Μέσα στα πλαίσια του σεμιναρίου, ανά ομάδες τριών ατόμων επισκεφτήκαμε γυμνάσια και λύκεια της περιοχής, κυρίως σε υποβαθμισμένες γειτονιές με Μεξικάνους και Αφροαμερικάνους. Σαν άλλος Μισελ Φάιφερ απάντησα σε ερωτήσεις σχετικά με ελληνική κουζίνα, μυθολογία και το My Big Fat Greek Wedding και είδα λίγο παραπέρα από τον "ευτυχισμένο" κύκλο του Silicon Valley. Ένα άλλο πολύ καλό event ήταν μία εξοιμοιώση εκλογών που κάναμε. 3 ομάδες εκπροσώπησαν τα κόμματα με πολιτική ατζέντα από την φετινή προεκλογική περίοδο, μία ομάδα για δημοσιογράφους, και 6 πολιτείες με ομάδες ψηφοφόρων που αντικατοπτρίζουν την κοινωνική τους σύσταση και τα αντίστοιχα ζητούμενα από το εκλογικό αποτέλεσμα. Προγραμματικές ομιλίες, δημοτικό συμβούλιο, εκλογικό debate και στο τέλος εκλογές. Κέρδισαν οι Ανεξάρτητοι με άνεση..

Αυτά τα νέα της εβδομαδας. Όταν καταφέρω να μαζέψω φώτο από διάφορους θα κάνω ένα σχετικό update.

Και από αύριο πάμε για το τρίτο 11βδόμαδο!

Καληνύχτες

1 σχόλιο:

me είπε...

xaxaxaxaxa!!!πολυ καλο το mail.
Πιστευω πως αν ειχατε καλεσει κ τον δυσαρεστημενο γειτονα θα ειχε διασκεδασει παρα πολυ!