Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Σμους Οπερέιτορ Πέθανε...




Πολύς καιρός να γράψω κάτι και διάφορα πράγματα έγιναν στο ενδιάμεσο. Πήρα πτυχίο, πήγα διακοπές, δουλειά, ξανά διακοπές και επιστροφή πίσω στο Στάνφορντ ακριβώς 2 χρόνια μετά το πρώτο υπερατλαντικό ταξίδι. Προεκλογική περίοδος ήταν και τότε, φωτιές, ευρωμπάσκετ, τα γνωστά Σεπτεμβριανά δηλαδή. Συνήθως όταν έχεις πολλά να πεις δε λες τίποτα, επομένως λέω να επιβεβαιώσω τον κανόνα χωρίς να κάνω την εξαίρεση.
Μόλις επέστρεψα από ένα welcome/farewell BBQ (άλλοι έρχονται και άλλοι φεύγουν) και νιώθω ακόμα μια σχετική τσίκνα να αναβλύζει από τους πόρους των χεριών μου. Αν μη τι άλλο, όταν φύγω από εδώ θα μπορώ να κάνω τον ψήστη μετά από τόσα μπαρμπεκιουζζζζ.
Χαιρετώ, με το βαρύτατο πένθος μου (έστω και καθυστερημένα) για τον Smooth Operator. Για κάποιον λόγο είχα την εντύπωση ότι αυτός ο τύπος είναι αθάνατος, και θα έκανε operate για πάντα. Φευ! το βιντεοκλιπ δείχνει όλη την αλήθεια, και ο τύπος με το κομπιουτεράκι στο club είναι βγαλμένος από ταινία Στάθη Ψάλτη.

Στην υγειά του Smooth Operator λοιπόν.
Γιάννης

p.s.1 Είχα κολλήσει με τη Sade για κάποιο διάστημα μέσα στο καλοκαίρι, για αυτό και οι αναφορές στον Σ.Ο.
p.s.2 Το άλλο κόλλημα του καλοκαιριού ήταν το χούμους. Χούμους με πίτα, με κριτσίνια, χούμους σκέτο, χούμους συνοδευτικό στην μπριζόλα, χούμους με ψωμι του τοστ. Χούμους παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: